Loading...

Gelaatsbehandelingen

Over Maria Galland

Ervaar verzorging die de zinnen streelt! Of het nu gaat om gezichtsverzorging, zonverzorging – het verzorgingsprogramma van MARIA GALLAND PARIS maakt huidverzorging tot een zeer bijzondere ervaring.

Maak nu een afspraak

Beauty Diagnose

Voor nu jouw beauty diagnose aan bij schoonheidsinstituut Carine

Vraag nu een beauty diagnose aan

Lifting absolue jeunesse (75min)

Verstevigt en definieert direct de gezichtscontouren.Vult rimpels op en strijkt ze glad.Tegelijkertijd helpen de ontspannen rituelen om stress te verminderen.

€95

Soin Methode Mosaique Modelante

Diepwerkend, zichzelf verwarmend mineraalmasker voor een intensieve hydratatie, effectieve anti-aging verzorging met spectaculair lifting effect.

€110

Soin Masque Modelant Yeux

Een verstevigend masker voor de tere huid rondom de ogen. Dit is een speciale behandeling op maat voor de dunne en gevoelige huid rondom de ogen die de huid verzorgt en gladder maakt. Lijntje en rimpeltjes worden vervaagd, wallen en kringen onder de ogen worden zichtbaar verzacht.

€30

Soin Mille Lumiere

Biedt luxe texturen en is uitgerust met kostbare werkstoffen. Een professioneel masker met een 'botox'-effect.

€110

Soin Dermatologique voor 4 huidproblemen

Onzuivere en vette huid, acne,onregelmatige huidkleur, verkleuringen en pigmentvlekken. Voor een geïrriteerde huid met roodheden en couperose. Voor een droge, ruwe huid met roodheden.€90

Soin Cocon

Gedurende 60 minuten draait alles om ontspanning en welness tijdens de behandeling Cocon. Het gezicht wordt als een cocon omhult door een weldadig schuimmasker dat de oorzaken van huidveroudering tegen gaat. Ideaal voor elk huidtype, dat verlangt naar een ontspannende massage.
Bij de behandeling Cocon draait alles om welness en ontspanning. Een weldadig schuimmasker omhult het gezicht als een cocon met als doel de oorzaken van huidveroudering tegen te gaan.Ideaal voor iedere huid, die hunkert naar ontspannende massage met Maria Galland producten.€73

Hydra Global

De anti-aging hydratatie verbetert het vochtvasthoudend vermogen van de huid. Geschikt voor elke huidconditie. Deze 75 min gezichtsverzorging geeft een booster bij tekenen van vermoeidheid

€85

Soin Mille (luxe behandeling)

Dit is een exclusieve, luxueuze behandeling van Maria Galland tegen de tekenen van het ouder worden. Een professioneel masker met een botox-effect is uitgerust met kostbare werkstoffen voor een optimale uitstraling en onmiddellijk anti-aging effect. Deze behandeling (90 minuten) omvat twee masker, een uitgebreide massage en gebruik van hoogwaardige producten voor een optimaal herstel en versteving van de huid. Ideaal voor een huid vanaf 40 jaar.

€110

Soin Rituel Express Initiation Beauté

Behandeling voor een jeugdige huid in slechts 30 minuten. Het is een heuse ontdekking in de wereld van Maria Galland waarbij gebruik gemaakt wordt van bekende producten uit hun gamma die ervoor zorgen dat de huid er jong uit ziet.

€50

Soin Homme Galland

zuiverende behandeling 62 euro / met exclusief masker 73 euro
Een effectieve anti-aging behandeling in 75 minuten voor de mannenhuid. In deze behandeling worden twee bijzondere behandelingsmethoden gebruikt, speciaal voor mannen ontwikkelt. Ontspan dankzij de langzame en krachtige massagegrepen en ervaar de bijzondere geuren en producten voor een aantrekkelijke uitstraling.

Junior behandeling

- Reiniging, capo en masker: 50 euro
- in combinatie met permanente ontharing bovenlip: 65 euro
- Klassieke gelaatsverzorging - prijs 60 euro

Contacteer ons nu


Behandeling MASQUE MODELANT

Elke dag mogelijk om een

afspraak te maken

©   All Rights Reserved Privacy Policy